Novice /

“The Outpost” - nov SCI FI-serija, premier konec leta 2018

  • Snemanje se začne danes v Utahu (ZDA)
  • Izvršni producenti so Electric Entertainment in Arrowstorm Entertainment
  • 10 enournih epizod se bo predvajalo na kanalu SCI FI, posvečenem vsem oblikam znanstvene fantastike, konec leta 2018 v Veliki Britaniji, Franciji, Španiji, na Portugalskem, v Nemčiji, Južni Ameriki, na Poljskem, na Balkanu, na Bližnjem vzhodu, v Afriki in Avstraliji

The Outpost

London - 16. 01.2018 - NBCUniversal International Networks (NBCUIN) je objavil nakup serije The Outpost (“Predstraža”), nov originalen format kanala SCI FI izven Severne Amerike. Izvršni producenti so Dean Devlin, koscenarist in producent slavne franšize iz leta 1994 Zvezdna vrata (Stargate) in Jonathan Glassner, izvršni producent Zvezdnih vrat SG-1 (Stargate SG-1). Deset enournih epizod bo premierno predvajano konec leta 2018 na kanalu SCI FI v Veliki Britaniji, Franciji, Španiji, na Portugalskem, v Nemčiji, Južni Ameriki, na Poljskem, na Balkanu, na Bližnjem vzhodu, v Afriki in Avstraliji.

 

The Outpost je pustolovska fantazija, v kateri je glavni lik Talon, ki ga igra Jessica Green (Roman Empire, Ash vs Evil Dead). Je močna junakinja in edina preživela v napadu pod imenom „Črna kri”. Leta po tem, ko je celotno vas uničila skupina brutalnih plačancev, Talon potuje v trdnjavo brez zakona, na robu civiliziranega sveta, ker sledi morilcem svoje družine. Na svojem potovanju v to utrdbo, Talon odkrije, da ima skrivnostno nadnaravno moč, ki jo mora naučiti nadzorovati, da bi rešila in branila svet proti fanatičnemu verskemu diktatorju.

 

V seriji The Outpost prav tako igrajo: Jake Stormoen (Extinct, Mythica), Andrew Howard (Hatfields and McCoys, Hell on Wheels), Anand Desai-Barochia (Emmerdale, Lake Mead), Robyn Malcolm (Top of the Lake, Hostiles) in Kristian Nairn (Game of Thrones, Mythica).

 

Poleg Devlina in Glassnerja, izvršni producenti The Outpost s strani ekipe Electric Entertainment so Marc Roskin in Rachel Olschan-Wilson skupaj z ekipo Arrowstorm Entertainment, ki jo sestavljajo Jason Faller in Kynan Griffin, ekipa kultnih filmov Mythica. Prav tako je producent tudi Jennifer Griffin iz Arrowstorm Entertainment. Serijo sta osmislila Kynan Griffin in Jason Faller.

 

Kot kanal, namenjen znanstveni fantastiki, je SCI FI idealen dom za to edinstveno fantazijsko-pustolovsko serijo,

Upamo, da bomo premierno predvajali The Outpost za SCI FI oboževalce po vsem svetu, kot del neprekinjene zavezanosti blagovne znamke v izgradnji vrhunske skupnosti za strastne ljubitelje in oboževalce znanstvene fantastike.

je dejal Steve Patscheck, direktor globalnega programa NBCU International Netvorks.

 

Zelo smo veseli, da imamo odlične partnerje, kot je NBCUniversal International, in nadaljujemo dolgoročne odnose, medtem ko začnemo skupaj našo naslednjo serijo,

pravi Sonia Mehandjiiska, direktorica mednarodne distribucije Electric Entertainment.

 

Navdušeni smo, da smo partnerji z NBCUIN in kanalom SCI FI na mednarodni ravni. Oboževalci in publika po vsem svetu gledajo SCI FI, zaradi najboljšega televizijskega programa tega žanra in vemo, da bo The Outpost tam uspel,

Z naraščajočimi zvezdniki in zvezdnicami ter neverjetnim scenarijem bodo gledalci odkrili svojo novo najljubšo serijo iz žanra fantazije.

je povedal Jason Faller, izvršni producent Arrowstorm Entertainmenta.

 

Urad guvernerja za gospodarski razvoj in Filmska komisija Utah, s katero upravlja Virginia Pearce, zagotavljajo produkcijska sredstva v državi Utah.

 

 

O NBCUniversal International Networks

Podjetje NBCUniversal International Networks ima enega izmed najbolj ekskluzivnih portfeljev po vsem svetu, ki zagotavlja najvišjo kakovost vsebin in vrhunske blagovne znamke na 165 območij v Evropi, na Bližnjem vzhodu, v Afriki, Latinski Ameriki in na pacifiškem delu Azije. Portfelj vključuje naslednje kanale: Universal Channel, SyFy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks in Golf Channel. Te edinstvene blagovne znamke zagotavljajo široko paleto zabavnih vsebin lokalnemu gledališču po vsem svetu; portfelj pa vključuje tudi Movie 24 v Veliki Britaniji in The Style Network v Avstraliji. NBCUniversal News Group je eno od najbolj vplivnih in najbolj uglednih imen, ko govorimo o informativnih vsebinah, in posluje s CNBC in NBC News.

 NBCUniversal International Networks je del NBCUniversal, ene vodilnih svetovnih medijskih in zabavnih podjetij za razvoj, produkcijo in trženje zabavnih in informativnih vsebin. NBCUniversal ima v lasti in upravlja s številnimi televizijskimi hišami, ki so odgovorne za produkcijo zabavnih in informativnih programov, vodilnimi filmskimi podjetji, dobro znanimi televizijskimi produkcijami, televizijskimi skupinami, svetovnimi tematskimi parki, in naborom dejavnosti, povezanih z internetom. NBCUniversal je podružnica Comcast Corporation.

 

O Electric Entertainment

Electric Entertainment je družba s sedežem v Los Angelesu, odgovorna za produkcijo, distribucijo in postprodukcijo. Njihova hit televizijska serija The Librarians se premierna predvaja s svojo četrto sezono od 13. decembra 2017, njihov film, triler BAD SAMARITAN, pa bo premierno predvajan v začetku leta 2018. Film je režiral Dean Devlin, v katerem glavne vloge igrata David Tennant in Robert Sheehan, stvaritev pa je produciral Devlin in njegova ekipa Electric Entertainment, ki jo sestavljajo Marc Roskin in Rachel Olschan.

 

Electric je nedavno v okviru oddelka za lokalno distribucijo, ustvaril biografski film Rob Reinerja, LBJ, v katerem igrajo zvezdniki: Woody Harrelson, Jennifer Jason Leigh, Richards Jenkins, Bill Pullman in Jeffrey Donovan. Ta družba je na filmskem festivalu Tribeca pred kratkim napovedala tudi film THE BOOK OF LOVE, v katerem glavne vloge igrajo: Jason Sudeikis, Jessica Biel in Maisie Williams.

 

Direktorica Electric International Sonia Mehandjiyska, direktorica mednarodne distribucije in koprodukcije Nolan Pielak in svetovalec za prodajo in distribucijo Steve Saltman prodajajo mednarodne pravice za BAD SAMARITAN, LBJ in The Librarians.

 

O  Arrowstorm Entertainment

Arrowstorm Entertainment je studio za produkcijo filmov, ki se hitro širi, s sedežem v Utahu, južno od Salt Lake Cityja. Z več kot 20 mednarodno prikazanimi celovečernimi filmi v žanru znanstvene fantastike in fantazije, je Arrowstorm središče ustvarjalnosti, ki daje življenje neodkritim svetovom, katerih cilj je ujeti domišljijo publike po vsem svetu.


Oznake: The Outpost  


Komentarji