Novice /

[SEPTEMBER] - MYTHICA TEDEN

REGIONALNA PREMIERA

Od ponedeljka, 3. septembra do petka, 7. septembra ob 20. uri!

Uživajte v epski sagi, indie fantaziji, ki sledi avanturam Marek, čarovnice, rojene s temnimi silami priklicevanja duhov. Mythica: Iskanje junakov (ponedeljek) prikazuje Marek pri njenem usodnem srečanju z duhovnico Teelom. Mythica: Temna spora (torek) prikazuje, kako Marek poskuša preprečiti Szorloka, da ne pride do močnega artefakta, medtem ko je v filmu Mythica: Nekromantija (sreda) Marek prisiljena začeti misijo za Združenje tatov. Nato boj proti Szorloku dobi najnovejši preobrat v filmu Mythica: The Železna krona (četrtek), in nazadnje v filmu Mythica: Klavec bogov (petek), mora Marek skleniti nepričakovano zavezništvo. 

Mythica je ambiciozna indie serija, ki se je snemala dve leti na lokaciji v Utahu v ZDA. Serija sledi dogodivščinam Marek, čarovnice rojene s temnimi silami, medtem ko se uči, kako obvladati z magijo, ki jo lahko uniči. Ona najame skupino pustolovcev, za boj proti Szorloka, legendarnega Necromancerja, da bi ga preprečili združiti štiri artefakte, ki bi lahko povzročili invazijo zlih sil.

Mythica je razburljiva avantura s pošastmi, čarovnijo, romanco, izdajo in akcijo, v kateri vloge igrajo: Melanie Stone, Adam Johnson, Jake Stormoen, Nicola Posener, Matthew Mercer, Robert Jayne in Kevin Sorbo.          

 

 

O NBCUniversal International Networks

Podjetje NBCUniversal International Networks ima enega izmed najbolj ekskluzivnih portfeljev po vsem svetu, ki zagotavlja najvišjo kakovost vsebin in vrhunske blagovne znamke na 165 območij v Evropi, na Bližnjem vzhodu, v Afriki, Latinski Ameriki in na pacifiškem delu Azije. Portfelj vključuje naslednje kanale: Universal Channel, SYFY, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks in Golf Channel. Te edinstvene blagovne znamke zagotavljajo široko paleto zabavnih vsebin lokalnemu gledališču po vsem svetu; portfelj pa vključuje tudi Movies 24 v Veliki Britaniji in The Style Network v Avstraliji. NBCUniversal News Group je eno od najbolj vplivnih in najbolj uglednih imen, ko govorimo o informativnih vsebinah, in upravlja s CNBC in NBC News.
NBCUniversal International Networks je del NBCUniversal, ene vodilnih svetovnih medijskih in zabavnih podjetij za razvoj, produkcijo in trženje zabavnih in informativnih vsebin. NBCUniversal ima v lasti in upravlja s številnimi televizijskimi hišami, ki so odgovorne za produkcijo zabavnih in informativnih programov, vodilnimi filmskimi podjetji, dobro znanimi televizijskimi produkcijami, televizijskimi skupinami, svetovnimi tematskimi parki, in naborom dejavnosti, povezanih z internetom. NBCUniversal je podružnica Comcast Corporation.
 


Oznake: mythica scifi slovenia  


Komentarji